Medoks - Staročeský medovník a medové dorty

Old Bohemian Honey Cake is handmade from a traditional family recipe, with the ingredients carefully handpicked and used in an exact and precise ratio. At the moment, there are several size and weight variants on offer.

 
A+ A A-

Wrote about us ... iDnes

Staročeský medovník – originální dezert podle původní receptury

Firma Medoks s. r. o. se sídlem ve Všemině na Zlínsku se věnuje svému sladkému podnikání již od roku 2007. Právě tehdy byl konečně doladěn recept na originální dezert. Produkt dostal název Staročeský medovník, protože jeho výroba vychází z tradiční a léty prověřené české receptury.

Díky tomu je dort nejen chutný, ale zachovává si svou jemnost a vláčnost po dobu nejméně tří týdnů.

Staročeský medovník je dezert, který se hodí pro každou slavnostní příležitost, jeho nevšední vynikající chuť zpestřuje rodinné oslavy i firemní akce. Ruční výroba zaručuje, že každý kousek je pečlivě a s láskou vytvořený originál.

Staročeský medovník – originální dezert podle původní receptury
Za dobu své existence Medoks s. r. o. svůj původní medovník doplnil dalšími produkty pro klientelu, která si na kvalitním zákusku ráda pochutná i ve všední dny. Menší varianta medovníku, která je vhodná pro občasné mlsání s rodinou či s kolegy, se jmenuje Staročeský dukát. Úplně nejmenším z medových dortů, který se hodí ke kávě či čaji třeba každý den, je Staročeský dukátek.

V Medoksu pečou také pravidelně medovník vánoční či medovník ve tvaru srdce, které jsou baleny ve speciální dárkové krabici. Podle přání zákazníků upečou také dorty pro speciální příležitosti. Velmi oblíbenými jsou narozeninové i svatební dorty.

Staročeský medovník – originální dezert podle původní receptury
Výjimečnost Staročeského medovníku spočívá v jeho nekompromisní kvalitě. K výrobě se používají jen ty nejlepší suroviny, které jsou pravidelně a pečlivě kontrolovány. Pro volbu mouky, medu, vajec či ořechů je přitom zásadní nejen jakost, ale i původ. Receptury jsou prosty jakýchkoli chemických konzervantů, stabilizátorů a "éček".

Staročeský medovník – originální dezert podle původní receptury
Nadstandardní kvalitu originálního Staročeského medovníku potvrzuje i ocenění Perla Zlínska, udělované mimořádným regionálním potravinám. Staročeský medovník ale nechutná pouze českým zákazníkům, jeho nadýchaná konzistence spolu se sametovou chutí překročila dávno hranice republiky a stala se žádanou pochoutkou i v mnoha dalších státech Evropské unie.

Zdroj: iDnes

More in this category: The Regional Food Awards »

Orders

We accept orders by phone and email – see contact information below. Please feel free to inquire about shipping options, costs and delivery dates in the Czech Republic and other countries of the European Union.

Contact (Medoks s.r.o. head office.):
+420 577 102 999
+420 739 228 431

 Orders online

Why Medoks from?

  • Quality ingredients
  • Balanced taste
  • Good price
  • Fast delivery

 

Staročeský medovník © Medoks s.r.o. | All rights reserved.
CZ I EN I RU I DE
place med
shop medoks